No 02 voltage , no K value window ....etc (photos)

Discuss software bugs and related problems here.

Moderator: Matt

Post Reply
louiswun
Posts: 238
Joined: Tue Apr 07, 2009 1:11 am
Location: Hong Kong

No 02 voltage , no K value window ....etc (photos)

Post by louiswun » Wed Feb 27, 2019 7:32 pm

As title, V1.3

No O2 voltage report under the bar,.
Standard ENT S13 50F00
Standard ENT S14 69F00

No K value window pop up
Standard ENT S13 50F00
Didn't try on S14 ecu

Error message
Something like raise the rev limiter , show up when tip in the throrttle only
Standard ENT S13 50F00
Others ecu not tried .
Attachments
20190227_143912.jpg
20190227_143912.jpg (2.6 MiB) Viewed 175 times
20190227_143907.jpg
20190227_143907.jpg (2.64 MiB) Viewed 175 times
20190227_142252.jpg
20190227_142252.jpg (2.62 MiB) Viewed 175 times

Matt
Site Admin
Posts: 8222
Joined: Sun Jan 29, 2006 1:45 am
Location: Adelaide, Australia
Contact:

Re: No 02 voltage , no K value window ....etc (photos)

Post by Matt » Wed Feb 27, 2019 8:12 pm

No O2 voltage report under the bar
1. Did you select the O2 LHS register when connecting?
Right click desktop > channels and check O2 voltage selected

2. Does O2 voltage show under Display > Consult RAW registers?

Matt
Site Admin
Posts: 8222
Joined: Sun Jan 29, 2006 1:45 am
Location: Adelaide, Australia
Contact:

Re: No 02 voltage , no K value window ....etc (photos)

Post by Matt » Wed Feb 27, 2019 8:14 pm

Something like raise the rev limiter , show up when tip in the throrttle only
Standard ENT S13 50F00
Image shows no speed input. Were you reving the engine with no speed input? If so then it may be close to the 'safety RPM' speed limit, which is why the message came up

S13 SR20DET does not actually use the safety RPM (most other Nissan ECUs do), but try increasing this safety RPM parameter and let me know if still a problem

Matt
Site Admin
Posts: 8222
Joined: Sun Jan 29, 2006 1:45 am
Location: Adelaide, Australia
Contact:

Re: No 02 voltage , no K value window ....etc (photos)

Post by Matt » Wed Feb 27, 2019 8:19 pm

No K value window pop up
Standard ENT S13 50F00
See below... it's just hiding
Attachments
S13_SR20DET_Capture.PNG
S13_SR20DET_Capture.PNG (89.49 KiB) Viewed 170 times

Matt
Site Admin
Posts: 8222
Joined: Sun Jan 29, 2006 1:45 am
Location: Adelaide, Australia
Contact:

Re: No 02 voltage , no K value window ....etc (photos)

Post by Matt » Wed Feb 27, 2019 8:23 pm

Other thread:
viewtopic.php?f=5&t=3667

Shows its an initial display issue with the window in question.

Windows > Cascade Windows to show it

Matt
Site Admin
Posts: 8222
Joined: Sun Jan 29, 2006 1:45 am
Location: Adelaide, Australia
Contact:

Re: No 02 voltage , no K value window ....etc (photos)

Post by Matt » Wed Feb 27, 2019 11:14 pm

Just something I remembered... the default display setup is from one of my machines which has TIM and K open by default at bottom lhs of screen. If you are running a low resolution display then they won't be visible. Not a bug but cascade windows will realign them to a visible position.

I may just delete these from the default UDF file so anyone else using older displays doesnt have the same issue

Post Reply