Do I need 2 D/A converters for this configuration?

Anything related to the DLP Devices IO-8 A/D converter

Moderator: Matt

Post Reply
sak01
Posts: 13
Joined: Sun Mar 23, 2008 2:08 am

Do I need 2 D/A converters for this configuration?

Post by sak01 » Sun Feb 08, 2009 4:53 am

I have 2 wideband sensors (driver and passenger side) and would like to log both using nistune. Do I need to purchase two D/A converters to interface both wbo2? Note: 1) I am using AEM UEGO wbo2s, which supports serial output; 2) Notebook does not have a serial port. Is this configuration even possible? I have searched with no success... Thanks in advance!

Angelo

Matt
Site Admin
Posts: 8219
Joined: Sun Jan 29, 2006 1:45 am
Location: Adelaide, Australia
Contact:

Post by Matt » Sun Feb 08, 2009 10:08 am

to use the current AFR1 and AFR2 display fields... yes you would need two of them

But the other thing you could do instead, is use a single DLP A/D converter and then use AFR1 and rename AUX1 to be AFRRHS and use AUX1 look up table in the DLP wideband folder as AFRRHS...

This would hook into input1 (AFR1) and input2 (AUX1=AFRRHS) on the DLP A/D converter

It wont show up as AFR in your wideband window but AUX1 instead

Let me know if that makes sense

sak01
Posts: 13
Joined: Sun Mar 23, 2008 2:08 am

Matt - Thanks for the prompt reply!

Post by sak01 » Mon Feb 09, 2009 1:44 am

I will let you know if I have any issues. Thanks again!!

Angelo

Post Reply