how to add wide band to nistune

Nistune topics specific to the 6802 cpu

Moderator: Matt

jks1customs
Posts: 11
Joined: Thu Jul 31, 2014 12:24 pm

how to add wide band to nistune

Postby jks1customs » Thu Aug 03, 2017 7:41 am

i got a nissan s13 with a ca18det using nistune before i get it tunned i would like to know how to get the wideband integrated to the ecu so changes to afr can be made by the ecu

many thanks in advance

Matt
Site Admin
Posts: 7649
Joined: Sun Jan 29, 2006 1:45 am
Location: Adelaide, Australia
Contact:

Re: how to add wide band to nistune

Postby Matt » Fri Aug 04, 2017 12:48 am

Wideband units do not integrate to the ECU directly.

Nistune software (on your PC) supports wideband controllers which have a USB/serial output. See our software users manual (Wideband section) for a list of widebands and info how to configure it


Return to “Type 1”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests