Constant windows not opening bug V1.3

Discuss software bugs and related problems here.

Moderator: Matt

Zedstar
Posts: 10
Joined: Wed Feb 24, 2016 5:03 pm
Location: Melbourne , Australia

Re: Nistune 1.3

Postby Zedstar » Mon Feb 25, 2019 7:08 am

Cannot get either TIM or K Constant boxes to display
Nistune TIM.png
Nistune TIM.png (668.35 KiB) Viewed 357 times

lost180
Posts: 5
Joined: Wed Jun 27, 2018 8:32 am

Re: Nistune 1.3

Postby lost180 » Tue Feb 26, 2019 9:35 am

Can confirm, TIM window doesn't open. ECU is a type 4 91F0F.

I got K const to open by clicking the link in that getting started/help window.

Matt
Site Admin
Posts: 8121
Joined: Sun Jan 29, 2006 1:45 am
Location: Adelaide, Australia
Contact:

Constant windows not opening bug V1.3

Postby Matt » Tue Feb 26, 2019 10:06 pm

moved posts....

Matt
Site Admin
Posts: 8121
Joined: Sun Jan 29, 2006 1:45 am
Location: Adelaide, Australia
Contact:

Re: Constant windows not opening bug V1.3

Postby Matt » Tue Feb 26, 2019 10:10 pm

Please try the following

Windows > Cascade. Let me know if they appear then. If so then they were hiding

If not then email/post your Nistune.UDF file under Documents/Nistune/Wideband folder which will show the X,Y location for each of those windows

When using the wizard, it will move the window to a 'default' location

Was this the first time opening those parameter windows?

I've tried it here with both vehicles and cannot repeat (show the top LHS side)

Zedstar
Posts: 10
Joined: Wed Feb 24, 2016 5:03 pm
Location: Melbourne , Australia

Re: Constant windows not opening bug V1.3

Postby Zedstar » Wed Feb 27, 2019 2:13 pm

Tried Windows Cascade and both boxes appeared - all good

It was the first time I tried opening with V1.3

Matt
Site Admin
Posts: 8121
Joined: Sun Jan 29, 2006 1:45 am
Location: Adelaide, Australia
Contact:

Re: Constant windows not opening bug V1.3

Postby Matt » Wed Feb 27, 2019 8:21 pm

Okay thanks for the update. If anyone else sees it, please email me your NistuneUDF.XML file in the Documents/Wideband folder so I can see what it is defaulting the X, Y position to

Testing on a clean setup, everything should be at top/left but I am thinking it is randomly picking another location

lost180
Posts: 5
Joined: Wed Jun 27, 2018 8:32 am

Re: Constant windows not opening bug V1.3

Postby lost180 » Sun Mar 03, 2019 7:44 am

Finally back to my computer. Attached the NistuneUDF.xml file you asked for, just remove the ".bin" from the file name since the forum limits file types to upload.

Might be a resolution issue, since the extra consult gauges in Zedstar's screen shots are off the page for me, and there's no way to scroll over to see or move them.

The Windows Cascade still didn't work. I actually changed the y value I saw listed in the NistuneUDF file from 700 to 100 and it works now! Might try changing the positions of all the other items in the file to see if I can make them visible. Is there a way to add "scrolling" to the main window if we have a crappy 1366 X 768 display on an older laptop?
Attachments
NistuneUDF.xml.bin
remove the .bin from file name to open
(18.73 KiB) Downloaded 1 time

Matt
Site Admin
Posts: 8121
Joined: Sun Jan 29, 2006 1:45 am
Location: Adelaide, Australia
Contact:

Re: Constant windows not opening bug V1.3

Postby Matt » Sun Mar 03, 2019 5:49 pm

Not sure if the 'Main Frame' will let me add a scroll bar (maybe, need to check it out). Default install now changed now to position any constant windows

Matt
Site Admin
Posts: 8121
Joined: Sun Jan 29, 2006 1:45 am
Location: Adelaide, Australia
Contact:

Re: Constant windows not opening bug V1.3

Postby Matt » Tue Mar 05, 2019 9:44 pm

Latest 1.3.1 version looks at previous window positioning and corrects to current frame


Return to “Software Bugs”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests