motec plm help.

Any wideband device that doesnt have its own category yet.

Moderator: Matt

paul wray motorsport
Posts: 1
Joined: Thu Nov 01, 2012 9:30 am

motec plm help.

Postby paul wray motorsport » Tue Jan 29, 2013 9:55 am

First off, hi all, new to the forum. And nistune for that matter. Hoping some of you's guys can shed a bit of light on a wideband issue that i'm having no joy conquering.
First off, what i've tried so far.......
wide band > MOTEC PLM.( 9 pin serial ) Tries to connect to wide band from nistune but wont connect.(wide band not found )

I have everything installed , drivers etc. I wiped all com ports and re-installed them. tried different types of serial to USB, one being the Aten one, i've completely wiped the computer from windows 7 and installed windows xp, installed virtual port drivers,
I've even sourced an older computer this evening with the 9 pin serial port and installed everything on it to try it, but to no avail.
I've been at this on and off now for a good while and tried nearly everything that i can think on. Had anybody any issues like this or can anyone shed any light on this for me please.

Matt
Site Admin
Posts: 8038
Joined: Sun Jan 29, 2006 1:45 am
Location: Adelaide, Australia
Contact:

Re: motec plm help.

Postby Matt » Tue Jan 29, 2013 12:42 pm

Does it run okay with the Motec software? There is only one customer so far that has used Motec that I am aware of

Please email me log file (File > Configuration > Debug logging) when connecting to the PLM only (no consult connection) and email that through. I can have a look at it. Last wideband changes which were done I went through all wideband units to check them


Return to “Others”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests