lc2

Anything related to the Innovate brand of wideband devices.

Moderator: Matt

sssbassil
Posts: 49
Joined: Sat Sep 04, 2010 8:42 pm
Location: new zealand

lc2

Postby sssbassil » Fri Nov 03, 2017 11:11 am

my lc1 bricked its self and i would like to upgrade to a lc2

will the lc2 work with nistune the same as the lc1?

Matt
Site Admin
Posts: 7752
Joined: Sun Jan 29, 2006 1:45 am
Location: Adelaide, Australia
Contact:

Re: lc2

Postby Matt » Fri Nov 03, 2017 6:36 pm

Yes they all use MTS so will work


Return to “Innovate”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests